Onderwijs

Praktisch onderwijs

Het organiseren en geven van onderwijs is één van de belangrijkste taken van het Expertisecentrum Psychofarmacologie Assen. Wij hebben gemerkt dat sommige onderwijsinstellingen zich teveel richten op de theorie, en te weinig op de praktijk, terwijl wij juist de praktische vertaalslag van groot belang vinden. Daar is immers ook vaak de meeste behoefte aan.

Nascholing psychofarmacologie

De docenten die wij inzetten bij het onderwijs zijn zeer ervaren en hebben zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen op dat vlak, in eigen nascholingen en nascholingen in samenwerking met onder andere PAO-farmacie, Psyfar en Schola Medica. Benieuwd naar referenties? Die vindt u hier.

We bieden onderwijs op maat aan voor apothekers, artsen (zowel generalistisch als specialistisch), verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en persoonlijk begeleiders. Enkele voorbeelden van ons onderwijsaanbod vindt u hier.

Voor persoonlijk begeleiders en verpleegkundigen die werkzaam zijn in aan ons gelieerde instellingen hebben we op het gebied van e-learning een samenwerkingsverband met het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM).

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderwijs, neem dan vooral (vrijblijvend) contact met ons op!