Consultatie/intervisie

Ons Expertisecentrum Psychofarmacologie Assen zou geen expertisecentrum mogen heten als u er niet terecht zou kunnen met uw vragen op het gebied van de psychofarmacologie.

Werkt u in een instelling die aan ons verbonden is, dan weet u dat natuurlijk al en maakt u er waarschijnlijk al gebruik van. Werkt u in een instelling die niet aan ons verbonden is, of heeft u een eigen praktijk, dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht met uw vragen. Daarvoor sluiten we dan wel graag een consultatie-abonnement met u af, waarbinnen u voor een vast (laag) bedrag per jaar zoveel vragen kunt stellen als u wilt en ook gebruik kunt maken van ons onderwijsaanbod. De opbrengsten van dit soort abonnementen worden door ons in wetenschappelijk onderzoek geïnvesteerd dat binnen ons expertisecentrum uitgevoerd wordt.

Wilt u onze expertise ook inzetten in de vorm van audits binnen uw instelling, medicatiereviews, of intervisie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze consultatiefunctie, neem dan vooral (vrijblijvend) contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen, en de wijze waarop wij die kunnen vervullen, met u te bespreken!

Ook als u geen zorgverlener bent maar zelf vragen heeft over psychofarmaca, omdat u of een naaste van u die gebruikt, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.